Reservation

СпортниЗАНИМАНИЯ

KangooJumps

Потопете се в едно ново изживяване. За Kangoo Jumps можем да кажем много, но Ви препоръчваме да го опитате сами. Ние само ще изборим предимствата:

1.Простота: Kangoo Jumps са толкова лесни за употреба от всеки един човек, на всяка възраст, навсякъде и по всяко време…
2. Безопасност: Kangoo Jumps са обувките с най-слабо негативно въздействие в целия свят. Те предпазват (всъщност и подсилват) глезените, пищялите, коленете, бедрата, долната част на гърба и гръбначния стълб.
3. Най-висока ефективност: Научните проучвания, направени именно от НАСА, показват, че упражнението отскок е най-ефикасното, ефективно и приятно упражнение, което някога е било измислено. Едновременно с това всички телесни клетки, всички мускули и всички органи са мобилизирани и подготвени да бъдат най-ефективни с всеки направен скок.
4. Най-приятните: Обикновеното упражнение е скучно и болезнено. Не и с Kangoo Jumps! Когато сте върху тях, вие ще се насладите на всяка минута!
5. Без изчерпване: Повечето хора се отказват от упражненията, тъй като изпитват болка и изтощение. Не и с Kangoo Jumps, тъй като ние ви уверяваме, че винаги ще запазите нивото на комфорт. Изпълнявайки упражненията внимателно, със свое собствено темпо, вие винаги се наслаждавате на тренировката. След една седмица ще забележите разликата и ще продължите да увеличавате времето за упражнения върху Kangoo Jumps.
6. Заемат малко пространство: Kangoo Jumps са иначе казано „фитнес зала в торба“. Те отговарят на всички изисквания за пълноценна тренировка на тялото. Това означава, че не е нужно да си запълвате дома с голямо и скъпо фитнес оборудване. Колкото и малко да изглежда, 2-3 квадратни метра е всичко, което е необходимо за вашата тренировка с Kangoo Jumps
7.Спестяване на време: Лекото упражнение с Kangoo Jumps за най-малко 3 минути, 2 пъти на ден, ще ви поддържа в добра форма.
8. Body & Mind Баланс: Kangoo Jumps неизбежно предизвикват положителни емоции като по този начин се противопоставят на стреса.
9. Мотивация: Просто включете любимата си музика и ще почувствате нужда да потанцувате на вашите Kangoo Jumps.
10. Универсалност: Kangoo Jumps може да се използват по много различни начини – на закрито, на открито, върху всякакви повърхности, за джогинг, игри и т.н. Така, че вие никога няма да се отегчите.
11. Икономически изгодни: Kangoo Jumps струват значително по-малко, отколкото повечето други уреди за упражнения. И ако в допълнение се замислите за спестяване на време, пространство и карта за фитнес…


Spinning

Спининг е групово аеробно занимание.
Спинингът не е проосто въртене на колело… Спининг класове се провеждат във фитнес центрове или зали за аеробика (може и на открито), с различна светлина под ритъма на музика. За целта се използват специално пригодени колела, наречени спинери. Спинингът е групово занимание или интервална тренировка, която наподобавя планинско колоездене с изкачвания и спускания. В зависимост от това каква тренировка ще зададе инструктора, се изгарят различно мазнини и калории. Например при кардиотренировка се изгарят приблизително около 800-1000 калории за жени и много повече за мъжете, които губят на една тренировка по спиннинг оклоло 2-3 килограма. Средно изминатото разстояние при тренировка може да достигне до 20-25 километра за 45 мин. Освен кардиотренировка може да се симулират и много тежки изкачвания, с които целите са да работи сърцето дълго и продължително време, така се подобрява сърдечно-съдовата система и метаболизама, а това е ключът към здравето и изчистването от вредни токсини в организъма. С редовни тренировки по спининг се постига бързо отслабване, стягане и редуциране на целулита. Тренировките се провеждат под умелите напътсвия на треньори с международни сертификати и лицензи. За по-голямо удоволствие те тренират заедно с клиентите и следят за правилната позиция на тялото и изпълнение на дадените упражнения. Продължителността средно на една тренировка по спининг е между 45-90 минути.
Ефекти от спининга:
Стяга и оформя тялото
Чудесен е за всички мускулни групи
Отстранява целулита
Натоварва цялото тяло, но набляга на бедрата и таза
Стяга ръцете, НЕ прави мускули
Развива силно, издръжливо и здраво сърце
По-голяма аеробна издръжливост при натоварвания за по-дълъги периоди от време
Намаляване времето за възстановяване на организма след тренировка
Възможност да акумулирате повече енегрия
Загуба на много телесни мазнини
Основни съвети за начинаещи:
Няма групи за напреднали и начинаещи. Инструктурът се съобразява изцяло със спортуващия, като му задава темпо и следи за правилнот о изпълнение на дадените упражнения. Всичко, което ви трябва за тренировката, са удобни дрехи, маратонки с по-дебела подметка или стандартните спортни обувки за тенис, джогинг и т.н.

Зумба

Зумба е най-новит хит в света на фитнеса. Зумба е латино денс аеробика, комбинация от танц и кардио тренировка, която се различава с това, че докато тренирате се забавлявате.
Под звуците на автентични латино ритми, като меренге, салса, кумбия, регетон, вие едновременно танцувате и губите излишни килограми. Съществува статистика, която показва, че за 10 тренировки се изразходват толкова калории, колкото бихте изразходили за 3 пъти повече посещения във фитнес залите, при това в съчетание с купон и страхотна музика. Създателят на зумба – инструкторът по аеробика Алберто „Бето“ Перес – решава да съчетае полезното с приятното, като вкарва в часовете си оригинална латино музика и основните стъпки, характерни за тази музика, което превръща класическата аеробна тренировка и в час по танци, в който човек, без да обръща внимание, едновременно се научава да танцува и влиза във форма. Стъпките са лесни и запомнящи се, което не затормозява трениращите и същевременно са достатъчно интензивни и натоварващи, за да загреят цялото тяло и всички мускулни групи.

Народнитанци

Школа по народни танци „Фолклорика” е създадена през месец март 2006г. Целта на школата е да съхранява и популяризира фолклорните ни танци, чрез качествено обучение на хора от различни възрастови групи.
Школа „Фолклорика” участва в множество фестивали, концерти, конкурси, надигравания и благотворителни дейности.
На националния фестивал „Хоро се вие, извива” – 2008г., 2010 и 2012г., танцьорите от „Фолклорика” печелят първото място. А на фестивала от 2009г., вземат наградата за най-масова група с общо 180 участника.
От 16 Септември 2013г. школа „Фолклорика” откри свой филиал в ж.к. Надежда. Занятията се провеждат в залата на спортен център „Релакс“ (до метростанция „Надежда“), в ж.к. Надежда, бул. „Ломско шосе” №73, гр. София.
Инфармация за графика можете да видите от следния линк:
http://www.folklorika.com/schedule_adults_nadejda.html
В школата се предлагат, както групови, така и индивидуални занимания. В зависимост от нивото на овладяване на преподавания материал, танцьорите в школа „Фолклорика“ имат възможност да посещават репетиции в 7 различни нива /от начинаещи до напреднали/.

ТАБАТА

„Табата“ протокола може да се опише кратко -20сек – работа/ 10сек- почивка. Целта е да се извлекат ползите от високо интензивни, краткотрайни тренировки. При Табата тренировката, 4- минутна максимална интензивност на работа в анаеробен режим, има същите ползи, като правене на 60 мин тренировка с умерена интензивност в аеробен режим. Максимално усилие в кратка продължителност е ключовата същност на Табата тренировката. Основните фитнес ползи са бърза загуба на мазнини, подобряване на сърдечно- съдовата дейност, сила, тонус.Ускоряването на метаболизма и високите нива са не само по време на тренировката. Тялото поддържа изгарянето на мазнини в продължение на 6 часа след тренировка.
Вторник и четвъртък от 08:00ч. и 18:30ч.

Комбинирана гимнастика
Комбинирана гимнастика: кардио тренировка с музикален съпровод която включва:
-упражнения за загряване;
-основни стъпки и/или комбинации с помщта на степ платформа;
-упражнения за стягане на различните мускулни групи;
-заключителна част от стречинг упражнения.

Body design

Тренировките Боди Дизайн се провеждат като цялостен комплекс от 8 или 12 тренировки, провеждани в рамките на 1 месец (по 2 или 3 на седмица). Продължителността на всяка тренировка е 60 минути с умерена интензивност и висока плътност (преминаваме от едно упражнение в друго, без почивка между тях) включва упражнения по системата Боди Дизайн, които са в определена последователност и дискусия на принципите на хранене, които позволяват да отслабваме, докато тренираме. Тренировката е подходяща, както за напреднали, така и за начинаещи, защото могат да изпълняват лесните варианти на упражненията. Индивидуалният подход и контрола на изпълнението на упражненията, дава възможност за бързо вработване и подобряване на всички физически качества.

Ка-Йо-Пи
Каланетика е гимнастическа програма, при която всяко упражнение е насочено към определена част от тялото (стапя мазнините около
ханша, бедрата и талията). Въздейства върху дълбоката мускулатура като натоварва цели групи от мускули.
Пилатес повишава мускулният тонус и доброто настроение. Програмата се основава на бавни упражнения, при които дишането и концентрацията са много важни.
Йога – огъвкавява, заздравява, освобождава стреса и връща радостта от живота, чрез нежно разтягане на цялата мускулатура. Осигурява енергия, жизненост и благополучие.
Ефектът от заниманията е стягащ и общо тонизиращ.
Заповядайте и опитайте, очакваме Ви!

Занимания за деца
Най-забавният и лесен начин децата ви да бъдат здрави, енергични и в добра физическа и психическа форма.
Заниманията са разработени специално за малките посетители, като натоварването е разпределено равномерно за всички мускулни групи. Упражненията се поднасят по достъпен за децата начин- загрявка, която раздвижва цялото тяло, движенчески игри, развиващи концентрацията и координацията иинтензивни танцови хореографии. Всичко това на фона на весели и вдъхновяващи музикални парчета.

TAPOUT
Иновативна, различна, щадяща ставите и агресивна само към мазнините! 
Тренировката се крепи на няколко основни принципа.
⁃
Достъпност – достъпна за всеки тип структура, за всяка възраст, за всяко ниво
⁃
Ефективност – изключително високо ниво на ефективност и целенасоченост към аеробни процеси с оптимално използване на енергията ни
⁃
Термогенна – достатъчно концентрирана енергия с основа Core program готова да унищожи мазнините
⁃
Щадяща програма – вашите стави и сухожилия са на практика, абсолютно защитени

⁃
Силови упражнения – чрез различно разпределение на силовите и кардио методики постигаме характеристиките на двете качества в една програма
⁃
Максималност – Максимално увеличаване на нивото на метаболизма.Оптимално запазване на мускула, по време на изгаряне на мазнини.Завишен калориен разход по време и след тренировка.
⁃
Сърдечна честота – с много по-нисък пулс, отколкото при високоинтензивни кардио тренировки, но със същия резултат 
Кардио без отскоци – TAPOUT е тренировка за всеки, без изключения и без оправдания!
Сряда от 18:00 ч.
Събота 10:00ч. Със Светльо.

Body shape

Zumba® Kids Jr. за деца 4-6 години
Zumba® Kids за деца 7-12 години

Физическата активност е много важен елемент от детското развитие, а програмите Zumba® Kids и Zumba® Kids Jr. дават и други ползи на децата , формирайки у тях способности като : уважение, работа в група, памет и последователност, пространствено мислене, подобрение на двигателните умения, координация, но най вече под формата на забавление, танци и игри ангажира вниманието им , научават нови неща за света и създават на приятелства.
Програмите Zumba® Kids и Zumba® Kids Jr. са предназначени и приветстват ВСИЧКИ деца: момичета/момчета, активни/неактивни, с наднормено тегло/с поднормено тегло.
Тези програми се харесват на деца, които не са непременно привлечени от традиционните физически дейности за деца.

Full Body Fitness
Full Body Fitness е тренировка със средна към висока интензивност за цялото тяло.Изпълняват се упражнения с леки тежести и собствено тегло,както и кардио упражнения.Работи се с базови фитнес и аеробик движения и комбинации от тях.Всичко се изпълнява в такт със специално подбрана музика в различно темпо.

Ориенталски танци
Уарда е изпълнител, инструктор, хореограф и съдия по Ориенталски танци. Основател е на школа за ориенталски танци Warda Oriental Dance and Culture в София.
Основател е на най-големия фестивал по ориенталски танци в страната Hezz Ya Wezz.
Освен в България, преподава и журира в Украйна, Германия, Сърбия, Гърция, Италия и Русия.
Танцьор е в международната фолклорна трупа на египетския хореограф Мохамед Казафи.
Завършва специализиран професионален курс с Мохамед Казафи в Гърция и интензивни курсове с Ранда Камел в Египет.

TableBooking